Høydejusterbart rekkverk

Vil du øke sjansene for flere dager og kvelder utendørs? Med ClickitUp® får du mulighet for en vindstille oase på altanen eller uteplassen. ClickitUp® gir deg en pen og stilren uteplass. Hvis du driver en restaurant og ønsker å tilby gjestene et værsikkert utendørs spisemiljø, er ClickitUp® et populært alternativ.

ClickitUp® – høydejusterbart glassrekkverk – Glassrekkverket fås i rett seksjon med maks. bredde 2000 mm. Kan bestilles i standardmål eller måltilpasset bredde. Dørseksjon finnes i målene 1000 mm og 1100 mm.

Du kan også velge å kombnere ClickitUp® med CiU®Fixed, det vi kaller fast glassrekkverk. Begge finnes med dørfunksjon. En seksjon leveres komplett med bakkefeste og topplokk.

Hev/senk rekkverk

Bli inspirert

Se hvor enkelt ClickitUp® rekkverk fungerer!

Rekkverk bakkemontert

Montering på bakken

Hev- og senkbart glassrekkverk for montering på bakken.

Det nedre, faste glasset er 8 mm herdet. Den øvre, bevegelige delen består av 6 mm herdet glass. I senket posisjon er glassrekkverket 1100 mm høyt. Det bevegelige glasset er 800 mm, som gir rekkverket en totalhøyde på 1900 mm i hevet posisjon.

Aluminiumsprofilene er naturanodisert som standard. Mot et pristillegg kan man få profilene svartanodisert. ClickitUp® er tilpasset for flater der det ikke er fallrisiko.

Rekkverk balkong

Montering på balkong

Balkongversjonen av det hev- og senkbare glassrekkverket.

ClickitUp®Balcony selges kundetilpasset, maks. breddemål er 1800 mm per del. Det nedre faste lamellglasset er 8,76 mm herdet og den øvre, bevegelige delen består av 6 mm herdet glass.

I senket posisjon er glassrekkverket 1100 mm høyt. Det bevegelige glasset er 800 mm, som gir rekkverket en totalhøyde på 1900 mm i hevet posisjon. ClickitUp©Balcony har i hevet posisjon også en lyddempende effekt. Aluminiumsprofilene er som standard naturanodisert. Mot et kostnadstillegg kan man få profilene i svartanodisert utgave.


Book gratis befaring

Vi kommer ut til deg, ser over, måler og kommer med innspill. Du får i etterkant et uforpliktende tilbud som du kan vurdere i ro og mak. Ved bestilling oppgir du kun tilbudsnummeret, så tar vi oss av resten.

Vår prosess

BEFARING > TILBUD > BESTILLING > LEVERING OG MONTERING