intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

Dupli – Dekorativ solskjerming

landingside-01

Lekker solskjerming

Dupli er et dekorativt plissé med to-lags duk som gir en høy grad av muligheter for blendingsfunksjoner.
Velg mellom trekkspillfunksjon, ovenfra og ned eller nedenfra og opp betjening, alt etter dine ønsker og behov.

landingside-01

Dupligardiner er en lekker og elegant form for solskjerming. De har et moderne utseende som komplimenterer både hjem og næringslokaler. Med dupligardiner får du maksimal solskjerming uten å miste utsikten din.

Dupligardiner er plisségardinenes mer eksklusive storesøster. Dupli er et dobbeltsidig plisséstoff uten snorhull. Dette gir en ren og enkel flate, i tillegg til god lyd- og lysdemping. Duplistoffet består dessuten av et svært energieffektivt materiale, som isolerer godt mot kulden om vinteren og reflekterer solens stråler om sommeren.

landingside-01

Skandinavisk

Lyse toner og pasteller appellerer ofte til den skandinaviske smaken. Mange innreder med behagelige farger og former. Dupligardinen hører hjemme hos deg som elsker den skandinaviske stilen – med sine fine linjer, uforstyrrede flater og luftige utforming. Vi har også fuktavvisende tekstiler som gjør seg ekstra bra på bad og kjøkken.

landingside-01

Mønstre, farger og tilbehør

Vår duplikolleksjon gir deg mulighet for å leke med mønstre, farger og tilbehør, slik at du kan skape ditt eget uttrykk. Materialer, motiver og farger i vår kolleksjon er alltid inspirert av tidens interiørtrender.

landingside-01

Natt og daggardiner

Natt og daggardiner er en perfekt løsning i rom som brukes til ulike tider av døgnet. Natt & dag består av to gardiner i én. Utformingen gir deg mulighet til både å skjerme for innsyn i løpet av dagen og mørklegge rommet om natten.

landingside-01

Reduser varmetapet og få lavere strømregning

Dupligardinenes spesielle bikubestruktur skaper et isolasjonslag inntil vindusglasset som lar luften sirkulere mellom de to tøylagene. Slik bevares varmen om vinteren, og om sommeren reflekteres solens stråler bort. På denne måten reduseres varmetapet ditt med opptil 46 prosent – og med det CO2-utslippet. Med dupligardiner gjør du altså miljøet en tjeneste.

landingside-01

Den gode lyden av Dupligardiner

Dårlig akustikk kan vær til stor irritasjon i hverdagen. Problemet kan spesielt være frustrerende i større rom. Dupligardiner absorberer opptil 45 prosent av overflødig støy og bidrar til et mykt og behagelig innemiljø.

Se vårt utvalg innen solskjerming

Hos uteplassen har vi en rekke produkter for solskjerming enten det er innvendig eller utvendig. Se hele vårt utvalg her eller besøk vårt showroom i Fredrikstad.

Solskjerming
landingside-01

Systemer og komponenter

Vi har et stort utvalg av systemer til alle duplidukene. Hver duk har også en anbefalt komponentfarge til, men det er bare å velge etter eget ønske.

landingside-01