intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

Plissegardiner i alle farger

landingside-01

Plissegardiner er et moderne og flott produkt med mange bruksområder som blir stadig mer populært. Disse kan fås i alle farger og mange forskjellige duktyper, noe som gjør at dette er et produkt som er lett og tilpasse dine behov og tilpasses resten av fargevalgene i ditt hjem. Fungerer ypperlig som solskjerming og perfekt som innsynssperre.

landingside-01

Moderne tekstiler med et flott design og et bredt fargespekter. Man kan velge blant et utall av farger/tekstiler!
Plisségardiner kan leveres med tekstiler som er egnet for fuktige rom og tekstiler som er flammehemmende.
Lite plasskrevende og diskret når den ikke er i bruk.
Kan leveres med skrå topp-og bunnlist mot tillegg i pris.
Svært gode solbeskyttende egenskaper.
Perfekt for hindring av innsyn.

landingside-01

Plisségardiner har blitt en bestselger innen solskjerming på grunn av sine multifunksjonelle egenskaper. De fleste kjenner plisségardiner som et foldet stoff som trekkes opp og ned fra toppen av vinduet, men i dag er en plisségardin mye mer enn det. Vi kan tilpasse dem til en rekke ulike vinduer, enten de er rette, runde, skjeve eller skrå. Uteplassen har over 30 ulike modeller tilpasset dine funksjonskrav.

Vår bestselger er plisségardinen som kan «sveve i luften». Modellen gir mulighet for å skjerme nedenfra og opp, midt på vinduet, eller over hele flaten. I tettbebygde områder er denne løsningen genial, ettersom du kan skjerme mot innsyn og fremdeles slippe inn dagslys. Vi har også en løsning for deg som ønsker en transparent gardin om dagen og en lystett om natten.

landingside-01

Plisségardiner deles inn i to kategorier: vanlig plisségardin, som er ensidig, og dupligardin, som er tosidig.

Ja, vi har flere farger! Frisk opp hjemmet ditt med plisségardiner fra Uteplassen. De skjermer svært effektivt for både lys og innsyn, i tillegg til å gi hjemmet ditt et unikt preg. Uteplassens kolleksjon inneholder mer enn 200 stoffer i ulike farger og nyanser – med ulike teksturer og trykk.

Gå for det innovative. Plisségardiner er en perfekt kombinasjon av funksjon og estetikk. De tar liten plass og skjermer effektivt for lys og innsyn. Velg mellom egenskaper som varmereflekterende, skitt- og støvavvisende, fuktavvisende, lysreflekterende og antibakterielle stoffer.

Uvanlig vindusform? Vi tilpasser våre plisségardiner på millimeteren, slik at de alltid vil passe perfekt til dine vinduer.

Et godt tips er å kjøpe forskjellige gardintekstiler til ulike rom, avhengig av behov for solskjerming og funksjonskrav. Mange ønsker for eksempel helt lystette gardiner på soverommet.

landingside-01

MER ENN BARE HVITT

Hvitt er alltid et sikkert valg. Hvite toner tilfører luft, lys og eleganse til et rom, og den lyse fargen er myk og behagelig. Alle våre gardiner fås i hvite nyanser, men spesielt plisségardinene får en elegant og eksklusiv fremtoning i hvitt. Vår kolleksjon inneholder mange hvite nyanser, strukturer og grader av gjennomsiktighet. Alle disse detaljene har en innvirkning på hvordan gardinen oppleves i rommet ditt. Fordi hvitt er mye mer enn bare hvitt, spør oss hjelp med å finne den perfekte tonen.

FARGER GJØR MYE MED ET HJEM

Plisségardiner med farge er et godt valg for å løfte stemningen i rommet. Når lyset treffer gardinen blir fargene levende, og de vannrette stripene gir et vakkert lysspill. Fargevalg er dessuten essensielt når du skal innrede et rom. Vi har utallige nyanser du kan velge mellom.

landingside-01

VÅRE MEST VANLIGE SYSTEMLØSNINGER

Vi har mange systemløsninger å velge mellom. De to vanligste er P1600 og P1615. P1600 festes i toppen av vinduet og brukes ved å dra i snoren. P1615 har små fester oppe og nede i vinduet og kan dras nedenifra og opp eller ovenifra og ned ved hjelp av betjeningsgrep. Vi har også Maxi-Plisse som passer til større vinduer.

landingside-01

Vi har utstilling klar til å vise deg, så kom innom butikken i Stabburveien 7-9. Her kan du ta og føle på produktene, prøve de forskjellige mekanismene og se et utall stoff- og fargeprøver i vårt rikholdige utvalg.

Vi har garantert en type innvendig solskjerming som passer nettopp ditt behov. Alt lages på spesialmål slik at du er trygg på at det passer der du skal ha det.

Du treffer oss også på telefon 69 31 84 25 eller på epost: post@uteplassen.no.