intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

Zip screen - Moderne solskjerming

landingside-01

Diskret solskjerming

Solvendte vinduer? Utvendige screens er ideelle for deg som vil stenge sollys og varme ute. Samtidig beholder du mye av utsynet uten at naboene ser inn.

Screengardiner er en moderne og stilren form for utvendig solskjerming. De passer spesielt godt til moderne bygninger eller for deg som ikke vil at persiennene skal ta for mye oppmerksomhet. Utvendige screens er utvendige rullegardiner med en kassett som enkelt kan tilpasses vinduets innramming.
Screenduken er jevnt perforert. Det sørger for godt utsyn – samtidig som du skjermes mot sollys og varme. Husk at en mørk duk alltid gir best utsyn og skjermer mest mot varmen.

landingside-01

Utvendige screens deles inn i vanlige screens og zip screens. Utseendemessig ser de nokså like ut, men forskjellen ligger i hvordan duken er festet til sideskinnene.

Zip screens har en påsveiset glidelås på hver side som låser duken til sideskinnene. Dette begrenser muligheten for at vinden kan ta tak i duken som et seil. Zip screens er derfor robuste produkter som tåler mye vind. De passer til norske forhold og trenger minimalt med vedlikehold.

Systemet kan også fungere som myggnett.

landingside-01

Praktisk styring: Den innebygde motoren startes med fjernkontroll eller bryter på veggen.
Stort utvalg av tekstiler med ulike tekniske egenskaper og farger. Passer perfekt til energisparende hus og passivhus.

landingside-01

Fordeler

• Stilrene profiler
• Glidelåssystem i styreskinner
• Fritt fargevalg på kassett og styreskinner
• Duker med inntil 92% varmehindring
• Leveres med motorisering
• Enkelt å vedlikeholde

Se vårt utvalg innen solskjerming

Hos uteplassen har vi en rekke produkter for solskjerming enten det er innvendig eller utvendig. Se hele vårt utvalg her eller besøk vårt showroom i Fredrikstad.

Her finner du oss!