ClickitUp – mer enn et rekkverk

Glassrekkverket som kan heves/senkes

– Forleng utendørssesongen med ClickitUp® som vindbeskyttelse

ClickitUp® er et glassrekkverk som kan heves og senkes, og som i hevet stilling fungerer som vind- og værbeskyttelse. Når vinden blåser på, frigjør du glassrekkens bevegelige del med ett håndgrep. For den som liker seg best hjemme, skaper glassrekkverkets heve- og senkefunksjon mulighet for å få en lenger og mer behagelig utendørssesong med venner og familie.
I nedfelt stilling er glassrekkverket 1100 mm høyt. Det bevegelige glasset er 800 mm, noe som gir rekkverket en samlet høyde på 1900 mm i hevet stilling. ClickitUp® består av glass og aluminiumsprofiler som er utrustet med en halvautomatisk gassfjærmekanisme som balanserer den bevegelige delen. Glasset festes til profilen med limteknologien Structural Glazing, der glasset limes utenpå aluminiumsprofilene, såkalt «step glass». Hele produksjonen av ClickitUp® skjer i Halmstad i Sverige.

ClickitUp® finnes for bakkenivå (ClickitUp®Standard) og for balkong/terrasse (ClickitUp®Balkong)  ClickitUp®Standard og ClickitUp®Balkong kan også fås som fast glassrekkverk.

ClickitUp® Standard

ClickitUp®Standard (bakkeplan) fungerer utmerket til terrassen eller uteplassen, men er også et alternativ til hagestue da det beskytter både mot vær og vind. Ved å komplettere ClickitUp® med en markise skapes det en romslig følelse med mulighet for å åpne opp eller lukke inn sitt utemiljø. ClickitUp®Standard kan bestilles til områder der det ikke er fare for utfall, dvs. maks høyde på 2 m. ClickitUp®Standard rammer inn mange uteserveringer.ClickitUp®Standard finnes som rett seksjon, spisst utvendig hjørne og som dør. Det går også an å bestille ClickitUp®Standard som fast glassrekkverk, uten rekkverkets bevegelige øvre del. Maksmålet på en rett seksjon er 1800 mm. Finnes både med måltilpassede glass og med glass i standardmål. Det nederste faste glasset er 8 mm herdet, og den øverste bevegelige delen består av 6 mm herdet glass.

ClickitUp® Balkong

Balkongversjonen av det hev- og senkbare glassrekkverket. ClickitUp®Balkong – skaper en helt ny standard for balkongen med sin unike design og funksjon. ErgoSafe, som er bedriften bak ClickitUp, er SP-sertifisert i henhold til EN-1090, en europeisk standard for bærende konstruksjoner i stål og aluminium.De rette seksjonene til ClickitUp® Balkong kan tilpasses kunden og har et maksimalt breddemål på 1500 mm pr. seksjon (ved kraftig vind maks 1200 mm). Akkurat som for ClickitUp®Standard har ClickitUp®Balkong et øvre glass som er 6 mm herdet. Det nederste faste glasset er 9,52 mm herdet lamellglass.

Velg rekkverket du ønsker bak et av bildene under

ClickitUp® Standard
ClickitUp® Balkong uteplassen fredrikstad glassrekkverk
ClickitUp® Balkong