intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

Fra idé til realisert hagestue

landingside-01

Planlegging av prosessen

Når du skal bygge hagestue eller vinterhage er det viktig å planlegge nøye så du ikke støter på ubehagelige overraskelser underveis. Hos Uteplassen guider vi deg gjennom prosessen og sørger for en behagelig byggeprosess med et perfekt sluttresultat.

landingside-01

1. Book møte

Har du idé til hagestue eller vil du bare bli inspirert bør du booke et møte med oss. Vi har 600m2 showroom i Fredrikstad full av hagestuer så du kan se løsningene på de forskjellige modellene. Våre rådgivere hjelper deg med å tegne ut ideen din. Det holder med et bilde av plassen og en skisse på serviett.

arrow-link
landingside-01

2. Tegning

Det er ikke uvanlig at våre kunder stilller spesifikke krav til sine prosjekter, eller er på utkikk etter en løsning på kompliserte oppgaver.

Med 25 års erfaring er vi de beste for jobben og sørger for at våre kunder sitter igjen med en profesjonell opplevelse av oss, enten det gjelder materialvalg og utførelse eller planlegging og dialog.

landingside-01

3. Produksjon

I vår moderne fabrikk kappes og tilpasses alle materialene nøyaktig etter målene på din hagestue- På denne måten går monteringen som en lek. VI monterer selv alle glass i aluminiumskarmene som er spesialtilpasset dine mål og ønsker.

landingside-01

4 Transport

Vi transporterer hagetuer over hele landet. Alle materialene blir pakket og nummerert slik at alt ligger klart til montering.

landingside-01

5 Montering

En vanlig hagestue som ikke er forhåndstilpasset kan kreve opp mot to uker montasje selv for erfarne håndverkere. Dette er på grunn av at det blir mye manuell tilpasning under monteringen. Siden materialene i våre hagestuer allerede har helt riktige vinkler og mål er monteringsjobben en enkel sak og kan gå unna på et par dager med to personer.

Bestill gratis spesialtegning

La en av våre erfarne medarbeidere tegne hagestuen din.

Bestill nå

Bestill gratis spesialtegning i dag

Har du målene dine klare? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg videre.

  1. Din kontaktinformasjon

  2. Målene dine

  3. Dine egne stikkord

  4. Har du tegnet en skisse?

  Her kan du laste den opp.

  arrow