intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

En hagestue – som blir din oase

Hagestuen - det lille rommet du kan gjøre til akkurat det du ønsker.

Hagestuen. Det lille rommet du kan gjøre til akkurat det du ønsker. En liten oase hvor du kan gjøre det du vil, på din måte. Her kan du forlenge årstidene og nyte stille stunder store deler av året. Velger du en hagestue med full isolering, kan du nyte stuen din gjennom hele året.

Et sted å trekke seg tilbake til

Her er det rom for dine behov. Det kan være en stille yogatime i soloppgang eller et vinglass i solnedgang. Når lydnivået blir for høyt eller oppgavene for mange, er dette et rom du kan trekke deg litt tilbake i. Ta med deg strikketøyet eller en god bok, eller kanskje invitere hele syklubben. Her ute er det din tid, dine valg og din lille verden. Vi kan alle kjenne på behovet for å forsvinne litt innimellom. Slippe alle krav og alt som burde vært gjort, og ikke alle har et slikt rom i huset. Enda bedre er det å kunne tusle over hagen eller gårdsplassen for å komme til «ditt rom».

Jente ser ut av vinduet i en hagestue

Start dagen i hagestuen

Å se en lykkelig familie i hagen gir også påfyll, og alle vil elske dette nye rommet. Se for deg en stille lørdagsmorgen, med solen allerede høyt på himmelen og lite planer for dagen. Hagestuen står der som et blankt lerret og kan være med å fylle dagen i hagen. Kanskje er det hagearbeid det skal pusles med, mens barna vil tegne eller male. Kjølende drikke står klart i kjøleskapet når behovet melder seg, og lunsjen bæres ut i hagerommet.

Hagestuen blir en forlenget arm av huset, hvor det kvalitetstiden som kommer først.

Du kan du dekke frokostbordet for hele familien eller be over noen venner på middag. Det er et flott sted å ha gjester uten å måtte ha alt inne i huset. Det finnes også gode løsninger for utekjøkken. Overnattingsgjester finner seg godt til rette her, og den kan romme flere ekstra sengeplasser. Med en hagestue er mulighetene mange. Du kan bruke det som hobbyrom, treningsrom, eller en forlengelse av huset. Et eget sted hvor sted du kan dyrke familien, vennskap eller hobbyer. Det er et flott sted å trene eller bare slappe helt av.

Innred som du ønsker

Du kan innrede det akkurat slik du ønsker, med livlige farger eller duse pasteller, skinn eller fløyel. Hagestuene med høy isoleringsfaktor krever ingen spesielle tekstiltyper, du kan bruke akkurat det samme som inne i et bolighus. Både tepper, sofaer, puter og lys kan være helt vanlige interiørprodukter. Hvis du velger en hagestue med lavere isoleringsgrad er også mulighetene mange, da interiør av denne typen har vokst veldig de siste årene. Innen belysning og varmekilder kan du også velge ganske fritt. Du kan få en fullt opplyst stue eller en dunkel, varmere belysning. Du kan installere varmekilder som gir en lun og jevn varme. Stearinslys kan selvfølgelig benyttes, men husk at det finnes veldig mye fint innen elektriske smålys også. Denne bransjen har hatt en enorm vekst og du kan få akkurat det du ser for deg av interiør til slike uterom.

Nå er det opp til deg. Hva ønsker du deg? Planleggingen en viktig faktor for at resultatet skal bli lik den drømmen du har.

Noen punkter det er viktig å huske på:

Plassering. Velg en plassering som er riktig med tanke på sol og vindforhold.

Isoleringsgrad. Ønsker du å bruke hagestuen hele året, eller skal den forlenge sommeren?

Solskjerming. Ligger hagestuen på et sted med mye sol, er det viktig å ha solskjerming.

Varme og lyskilder. Hvor mye og hva slags lys- og varmekilder trenger du?

Interiør. Interiør kan fort bli dyrt. Planlegg godt for hva du trenger å kjøpe inn.