intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

Har du behov for mer plass og trenger inspirasjon til din hagestue?

- Hagestuer kommer for alle behov.

De norske sommertemperaturene spiller ikke alltid på lag, men kveldene er lange og lyse. Med en hagestue kan du få mye ut av både morgener, dager og kvelder som ikke ellers ville blitt tilbragt ute.

Det kan også blåse kraftig over landet vårt og selv om temperaturen er fin, kan vinden ødelegge mange hyggelige stunder. Med en hagestue kan du nyte disse timene i en lun og behagelig omgivelse. Mulighetene for glassdører er mange og hvis været tillater det kan du åpne opp og allikevel sitte i le. Ønsker du en mer lukket atmosfære, lukker du bare igjen glassdørene og lyset kommer fortsatt inn. Du kan også velge å ha gardiner eller lameller, som vil gi deg enda mer valgfrihet.

En hagestue gir mer plass, men den forlenger også sesongene veldig. Når kveldene begynner å bli kjølige kan en hagestue benyttes i enda mange uker, og når våren kommer snikende kan man åpne hagestuen og starte sesongen tidlig.

Hvilke typer finnes?

Hagestuer kommer for alle behov. De kan veggmonteres eller være frittstående i hagen. De kommer med forskjellige typer tak, saltak og pulttak, som igjen er med på å fullføre designet på bolighuset og hele eiendommen. Det finnes også forskjellige typer isoleringsgrad, slik at du får akkurat det rommet du drømmer om. En hagestue vil øke verdien på eiendommen din og også øke levestandarden for deg og din familie. Du får rett og slett mer plass.

Bruksområder

En romslig hagestue har flere bruksområder i tillegg til de som er mest vanlig. En tilbaketrukket oase hvor vi tilbringer kvalitetstid. Enten på hytta eller hjemme i egen hage. Her kan du lese en god bok, spise et deilig måltid eller bare tilbringe tid sammen med de du bryr deg om. De blir også ofte brukt som et arbeidsværelse nærme hjemmet, et hjemmekontor utenfor husets fire vegger. Et gjesterom er også et populært bruksområde. Gjestene får her både privatliv og nok plass. Sett inn en sovesofa i stedet for en vanlig sofa, så er du klar for besøk. Her er det din inspirasjon som bestemmer.

Innredning

Hvilke typer møbler du kan bruke, kommer an på isoleringsgraden. Har hagestuen en lav isoleringsgrad må du bruke typiske utemøbler som tåler fukt. Det finnes i dag store utvalg av slike møbler, også puter og tepper som tåler større temperaturforandringer og fuktighet.
Uansett hva du velger har du mulighet til å skaffe deg akkurat det uttrykket du ønsker. Når det kommer til belysning og strøm er utvalget noe mindre, men også der vil du finne tilpassede løsninger. Husk allikevel at dette ikke er et tilbygg på huset, men en hagestue. Bruk produkter som er tilpasset dette, så slipper du ubehagelige overraskelser.

Det er smart å tenke grundig gjennom hvilke behov du har og hva du ønsker å bruke hagestuen til, før du begynner selve planleggingen.