intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

Jenny Jensen er strålende fornøyd med hagestue.

- Det er så utrolig deilig å ha en uteplass som er inne.

Det at man kan åpne skyvedørene så man sitter ute og har naturen nært på, men likevel så sitter man inne er bare herlig, forteller en smørblid Jenny Jensen.

Lei av partytelt

Før artisten bestemte seg for hagestue, hadde hun og ektemannen kjøpt et partytelt med vegger fra en møbelforretning. Hun forteller at partyteltetkun varte i to somre fordi regnet trakk gjennom duken, det ble svært kaldt og kjølig når det blåste, og at sterke vinder til slutt rev opp sømmene. Det var da de bestemte seg for at de trengte noe mer solid som stod stødig, og som samtidig møtte deres krav til en innendørs uteplass.

– Vi begynte å tenke på en hagestue med faste og solide vegger, mange vinduer som kunne slippe inn godt med lys og åpnes på varme dager. Noe som kunne gi oss følelsen av å være ute selv om vi er inne, forteller Jensen.

Hun begynte å søke rundt på internett etter firmaer som kunne levere akkurat det de ønsket seg, og valget landet til slutt på Uteplassen.no. Jensen sier at det var seriøsiteten som var avgjørende

Jenny Jensen foran hagestue

Fornøyd med solide materialer

En bekymring ekteparet hadde var om taket skulle klare seg gjennom det norske været. Med et ønske om å få inn naturlig lys, samtidig som innsidenvar skjermet for naboene, ble det bestemt at taket skulle være av gjennomsiktig glass. Taket slipper inn 70-80% naturlig lys.

– Det var viktig for oss at vi fikk en garanti på at taket ville tåle snø og hvormange kilo snø, og der har vi fått for pengene. Vi har hatt hagestuen i tre år nå og har hatt masse regn og snø, men hagestuen står støtt, forteller Jensen.

Hagestuen er laget på moduler med faste mål som kan smalnes og forstørres, slik at de passer inn hos alle. For ekteparet var det viktig at hagestuen ble nøyaktig slik de hadde sett for seg; mange vinduer slik at de kunne beholde følelsen av å være ute selv om de satt innendørs.
-Jeg må innrømme at jeg hadde noen urealistiske forventinger, som at vi kunne slippe stolper og bare ha skyvedører rundt hele, forteller artisten mens hun ler.

Ekteparet ble rådet bort fra akkurat dette ønsket på grunn av flere faktorer, taket må for eksempel holdes oppe av noe, men de fikk gode alternativer som gjorde at de likevel ble svært fornøyde med resultatet.

Se vårt utvalg av hagestuer og vinterhager!

Minner kan ikke veies i penger

Jensen forteller videre at prisen ikke kan måles på en hagestue på grunn av alle de koselige minnene og samværene de har hatt der. 17. mai feiringer, barneselskap, fotballfester, til og med fornyelse av ekteskapsløfter har funnet sted i hagestuen.

-Vi hadde formet et hjerte ut av telys på gulvet og invitert 120 gjester som var her inne i hagestuen da vi fornyet ekteskapsløftene for fjerde gang, forteller artisten.