intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

Jan Erik gjorde sommeren lengre med ny hagestueMed korte sommere og lang mørketid kan en hagestue hjelpe litt på lengten etter våren. Jan Erik Einarsen fra Råde har bygget en hagestue som er varm om vinteren og som med enkle grep kan bli til en overbygd uteplass ved å åpne veggene på varme sommerdager.

Grunnarbeidet kan du gjøre selv

Jan Erik er et petimeter og gjorde alt grunnarbeidet selv. En perflekt flislagt platting med fliser og nedfelte ledstriper setter en flott ramme for den nye hagestua. - Jeg fikk god hjelp av uteplassen til å tegne hagestua så den passet til huset. Jeg liker å gjøre mye arbeide selv, men fikk hjelp til det meste av monteringen fra uteplassen. Også rådgivningen og oppmålingen som ble gjort i forkant var med på å sikre at hagestua passet perfekt inn.

Vinduene i hagestua er godt isolert med dobbelt glass. Selv om takplatene er transparente og slipper inn rikelig med lys, holder de godt på varmen. - Vi har til og med feiret nyttår i hagestua. Med en liten gassovn og bordovn er det ikke noe problem å holde varmen, sier Einarsen.

Lys hever stemningen

Hagestuen er bygget med saltak inntil huset og skaper en hyggelig ramme for uteplassen, som dermed blir godt skjermet for innsyn. Uteplassen er dekket med lekre grå fliser, men for Jan Erik var det ikke nok med fliser lagt på vanlig vis. Han synes det er morsomt å legge litt ekstra arbeid i de små detaljene, så da han skulle legge fliser hevet han dem litt fra bakken og la striper med ledlys mellom. Dette skaper en lekker effekt på sene sommer- og høstkvelder.

Se vårt utvalg av hagestuer og vinterhager!

På varme sommerdager kan det fort bli veldig varmt i hagestua. Da er det en fordel at alle tre veggene kan åpnes for maksimalt gjennomtrekk. I tillegg har Einarsen laget en smart egenkonstruert myggnetting. Denne passer i sporet til skyvedørene. Den ekstra døren er også låsbar med gitter så den kan stå åpen om natten og slippe inn frisk luft.

-Jeg er veldig glad for hagestua. Den hever inntrykket på huset, øker verdien og gjør utesesongen lenger.

Les også: Slik innreder du den perfekte hagestua.