intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

Slik innreder du den perfekte hagestuen eller vinterhagen

Med riktig interiør vil du få mer ut av sommerstuen din

Med disse tipsene er du godt på vei. Legg til litt personlige vri og du har laget ditt eget favorittrom i hagen. Husk å bruke kvaliteter som er tilpasset din sommerstue.

En hagestuen/vinterhagen vil forlenge sesongen mye. Du kan krype inn når det begynner å bli kjølig og flytte ut rett etter at krokusen har brutt gjennom snøen. Uavhengig av isoleringsgraden stuen har, vil du kunne bruke den mye lengre enn de tre korte sommermånedene. En hagestuen/vinterhagen i hagen er en god investering for både puls og plass. Uansett er det viktig å innrede den riktig, her får du noen tips til hvordan du skal lykkes med denne prosessen.

Tips og råd

  • Tenk godt gjennom hvilke behov du har og hva du skal bruke hagestuen/vinterhagen din til. Dette er de viktigste av alt. Du må ha møbler og interiør som passer til bruksområdet. På den måten blir hagestuen/vinterhagen brukt og ting fungerer som du har tenkt.

 

  • Lag et «Mood Board». Det vil si at du setter sammen bilder av forskjellige elementer som inspirerer deg. Både på stil, materialer og farger. Slik lager du deg et klarere bilde av hva du ønsker og hvordan du skal gå frem.

 

  • Bestem deg for en fargepalett du vil jobbe etter og hold deg til den. Det kan godt være 4-5 farger, men helst ikke fler. Velg et par hovedfarger og suppler med resten av fargene fra paletten. På den måten får du et stilrent design, som bare er ditt.

 

  • Velg møbler og interiør som passer til din hagestuen/vinterhagen. Du må tenke på hvor godt den er isolert for ikke å ødelegge produktene du setter inn. Du kan få noen ubehagelige overraskelser hvis produktene du velger ikke er tilpasset din sommerstue. Utvalget er kanskje større enn du tror, av møbler, tepper, puter og belysning, som tåler både fukt og væte.

 

  • Velger du et åpent tak, vil en pergola være midt i blinken. Den kan du bekle med klatreplanter som overlever vinteren og som ønsker våren velkommen tidlig. Det skaper et levende uttrykk. Hvis du velger et dekkende tak bruker du planter som passer for sesongen. Disse plasseres både inne og utenfor. Det øker størrelsen på rommet og skaper idyll.

 

  • Bruk mye tekstiler. Pledd, tepper og puter. Det myker opp stilen og gjør det enda mer hjemmekoselig. Dette er et rom for avslapping og da er disse tekstilene viktige. Ha nok puter og pledd til alle som benytter seg av hagestuen/vinterhagen.

 

  • Lag et budsjett. Interiør er dyrt og det kan fort bli mye mer enn du hadde sett for deg. Har du ikke mulighet til å skaffe alt med en gang, er det smart å lage en liste og krysse av etter hvert. Hold deg til planen din, det er da du blir helt fornøyd til slutt.