Komplette hagestuer og vinterhager

Hvorfor skal du kjøpe komplett hagestue eller vinterhage hos oss?
Vel, svaret er enkelt, vi kan både hagestuer og vinterhager! Vi har faktisk levert hagestuer og vinterhager til norske forbrukere i 25 år. Det borger for kvalitet og erfaring, og det er viktig når man vurderer anskaffelse av en hagestue eller en vinterhage.

Kom innom oss i butikken, kontakt oss på telefon 69318425 eller epostadresse post@uteplassen.no

Med en hagestue eller vinterhage fra uteplassen.no kan du nyte en kopp kaffe på morgenen eller kose deg med en god bok i måneskinn, uten at vær og vind merkes. Bring lys og natur inn i din bolig, forleng sesongen og nyt alle årstider. 
Klikk og ta en titt i vårt store utvalg av både uisolerte og isolerte hagestuer og vinterhager. Vi er sikre på at du finner en modell som faller i smak og gjør om drømmen din til virkelighet, idag.
Skulle du allikevel ikke finne noen blant våre standardmodeller som faller i smak sitter våre dyktige medarbeider klare til å spesialtegne nettopp ditt nye uterom, etter dine mål og spesifikasjoner.
Bildene nedenfor tar deg videre til de forskjellige takkonstruksjonene og sesongene vi kan tilby.

Kom innom oss i butikken, kontakt oss på telefon 69318425 eller epostadresse post@uteplassen.no

VEGGMONTERT HAGESTUE og vinterhage MED PULTTAK

VEGGMONTERT HAGESTUE og vinterhage MED SALTAK

ISOLASJONSGRAD

Sommer

Dette er isolasjonsgraden du skal ha hvis du ønsker deg et lunt krypinn når den norske sommeren ikke helt spiller på lag med deg. I en hagestue med isolasjonsgrad "Sommer" er du beskyttet mot vær og vind på litt ruskete dager.

SOMMER+

Dette er isolasjonsgraden du skal ha hvis du vil sitte ute både før og etter selve sommeren. Her benytter vi et energiglass i dører og vinduer. Dette glasset slipper inn varmen fra sola, lar noe av den bli igjen i stuen, som igjen gir deg en lun og god opplevelse når solstrålene varmer.

Vår/Høst+

Dette er isolasjonsgraden du skal velge hvis du kun vil benytte stuen i huset ditt de 3 kaldeste månedene i året. Her får du 2-lags isolerglass i dører og vinduer, med argongass mellom lagene, akkurat som i huset ditt. Med en varmekilde i tillegg kan du kaste jakka i en "Vår/Høst+".

Vinter+

Hagestue for bruk året rundt. Eller det som på folkemunne går under navnet vinterhage. Her får du også 2-lags isolerglass med argongass mellom lagene, i tillegg er også dør- og vindusprofiler isolert. I en "Vinter+" kan du spise frokost første juledag i slåbrokk og tøfler, selv med -15 på utsiden.

Kom innom oss i butikken, kontakt oss på telefon 69318425 eller epostadresse post@uteplassen.no