intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

landingside-01

Sommer

Dette er isolasjonsgraden du skal ha hvis du ønsker deg et lunt krypinn når den norske sommeren ikke helt spiller på lag med deg. I en hagestue med isolasjonsgrad "Sommer" er du beskyttet mot vær og vind på litt ruskete dager. Vi bruker 16mm Thermolite tak system også til vår Sommer versjon da vi mener det er viktig med et skikkelig. tak. Sommer har et solid profilsystem som tetter godt og som har børstelister rundt alle profiler. Det blir trekk eller "slamring" i dørene på vårt sommer system.

landingside-01

Sommer+

Dette er isolasjonsgraden du skal ha hvis du vil sitte ute både før og etter selve sommeren. Her benytter vi et energiglass i dører og vinduer. Dette glasset slipper inn varmen fra sola, lar noe av den bli igjen i stuen, som igjen gir deg en lun og god opplevelse når solstrålene varmer.

landingside-01

Vår/Høst+

Dette er isolasjonsgraden du skal velge hvis du kun vil benytte stuen i huset ditt de 3 kaldeste månedene i året. Her får du 2-lags isolerglass i dører og vinduer, med argongass mellom lagene, akkurat som i huset ditt. Med en varmekilde i tillegg kan du kaste jakka i en "Vår/Høst+".

landingside-01

Vinter+

Hagestue for bruk året rundt. Eller det som på folkemunne går under navnet vinterhage. Her får du også 2-lags isolerglass med argongass mellom lagene, i tillegg er også dør- og vindusprofiler isolert. I en "Vinter+" kan du spise frokost første juledag i slåbrokk og tøfler, selv med -15 på utsiden.