Lag ditt eget hjemmekontor i hagen

jan 03, 2019

Nå kommer Norgesannekset fra Uteplassen.no!

Nå som trafikken tetner, bomstasjoner dukker opp i fleng, og teknologien blir bedre og bedre, blir hjemmekontor mer og mer populært. Fler og fler har nå muligheten til å jobbe hjemmefra, eller drive for seg selv fra et hjemmekontor. Du slipper unna trafikken til og fra kontoret, kanskje med unntak av  kø på badet. Du kan nyte en stille og rolig morgen sammen med familien, og du er raskere hjemme fra kontoret på ettermiddagen. Et hjemmekontor er gunstigere enn å leie kontorplass i et kontorfellesskap. Ingen leiekostnader og det gir deg et mer fleksibelt økonomisk alternativ.

Et hjemmekontor i hagen er jo genialt. Du kan lage deg en fredelig og komfortabel arbeidsplass, utenfor husets fire vegger. Dette gir deg i tillegg muligheten til å «gå på jobben» som alle andre, i stedet for å bare ta på seg kosebuksa og gå inn i et annet rom.

Hvorfor ikke starte å jobbe fra et kontor hjemme i hagen? Velg ditt favorittanneks, dine favorittfarger og møbler. Du lager da et veldig personlig «hagehjemmekontor» som gir deg et smil om munnen og overrasker dine kunder og forretningsforbindelser.

Følg med på nettsiden vår!

20