Lamellgardiner

Lamellgardiner

Til store vindusflater

Lamellgardiner er flott og stilsikkert produkt. Dette er et produkt som leveres i alle farger, noe som gir et eksklusivt og moderne uttrykk i ditt hjem.
Egner seg like godt som solskjerming og innsynshindring da lamellene er vendbare og lett kan stilles etter dine behov.

solskjerming lamell lamellgardiner fredrikstad uteplassen innvendig
  • Lamellgardiner er et produkt som er lett og tilpasse dine skjermingsbehov til enhver tid.
  • Lamellgardiner egner seg spesielt godt til store vindusflater.
  • Kan brukes som solskjerming, romdeler og innsynshindring.
  • Lamellgardiner leveres i 89 og 127 mm bredde lameller.
  • Stort utvalg av dekorative og flotte tekstiler.
  • Styringsalternativer er kjede, betjeningsstang eller motor.
  • Kan leveres på skrå vinduer.

Vi har utstilling klar til å vise deg, så kom innom butikken i Stabburveien 7-9. Her kan du ta og føle på produktene, prøve de forskjellige mekanismene og se et utall stoff- og fargeprøver i vårt rikholdige utvalg.

Vi har garantert en type innvendig solskjerming som passer nettopp ditt behov. Alt lages på spesialmål slik at du er trygg på at det passer der du skal ha det.

Du treffer oss også på telefon 69 31 84 25 eller på epost: post@uteplassen.no.

Ta kontakt i dag uansett behov!

Store vinduspartier? Da kan vi anbefale lamellgardiner. De er både stilrene og anvendelige. Lamellgardiner er enkle å installere, selv i skrå vinduer.

Har du store vindusseksjoner, kurvede vinduskarmer, eller er du rett og slett ikke så glad i gardiner? Da kan lamellgardiner være løsningen for deg. Lamellgardiner passer nemlig i de aller fleste vinduer. Lamellgardiner er et moderne og klassisk tilskudd til interiøret. I tillegg gir de god skjerming for solen. Vinklingen på lamellene gjør det dessuten mulig å skjerme mot innsyn uten å miste utsynet.

La deg inspirere av vår brede kolleksjon av tekstiler med ulike farger, strukturer og egenskaper, som for eksempel flammehemmende, støvavisende, lystette og solreflekterende.

Lamellene styres med kjedetrekk, betjeningsstang eller motor. Les mer om de ulike løsningene her. Hvor mye du ønsker å skjerme er helt opp til deg. Lamellgardinene kan trekkes helt til siden, splittes på midten eller tilpasses vinduer i forskjellige høyder.

Lamellene levers i to størrelser: 89 millimeter og 127 millimeter. 89 millimeter er standardstørrelsen.

Lamellgardiner er et moderne alternativ til tradisjonelle gardiner. Med riktige tekstilvalg kan lamellene gi innredningen din et nytt uttrykk. Mange velger lameller på grunn av de lange, rette linjene som sørger for letthet og eleganse i rommet. Ønsker du et mykt og nesten magisk lys i rommet? Med duse fargevalg fremheves det svevende uttrykket lamellgardiner ofte gir.

100 prosent resirkulert materiale – vi plukker plastflasker!

Vi ønsker å bidra til bærekraftig produksjon. Derfor bruker vi lameller produsert av plastflasker. Flere av våre lameller er utelukkende laget av plastflasker som har blitt plukket ute i naturen. Av seks resirkulerte plastflasker produserer vi én kvadratmeter med lamellstoff. Dette tekstilet er sertifisert både ut fra vugge til vugge-tankegangen og Greenguard Gold. Tekstilene har særdeles høy kvalitet og er et stilfullt tilskudd i mange hjem.

De riktige detaljene

Med vår kolleksjon av lamellgardiner har du mulighet til å bestemme langt mer enn bare fargen. Sting langs kanten, metallkjeder og ulike farger på lamellene er bare noen av alternativene du kan velge mellom. Gardinene er en viktig del av innredningen din – gå for detaljene som setter preg!

Avslutninger

Vi har flere avslutningsmuligheter nede til lamellene, med og uten kjetting eller innsydde lodd. Prisen vil variere utifra hva man velger.

Standard – Uten kjede – Metallkjede – Innsydde lodd

Parkering av lamellene

Vi har fire varianter for parkering av lamellene. Dette oppgis ved bestilling. Det er venstre-, høyre-, splitt- eller parkering i midten. Alle lamellene leveres med kjedetrekk.

Venstre – Høyre – Splitt – Midten