Ditt lokale hagestuesenter

Ditt lokale hagestuesenter i

Ditt lokale hagestuesenter i Fredrikstad

FRA IDÉ TIL FERDIG PROSJEKT

For Uteplassen er det viktig at kundens valg og ønsker skal oppfylles i størst mulig grad.
Våre tegnere og montører har meget god kunnskap om alle våre produkter og veileder deg som kunde frem til riktig produkt til riktig prosjekt.

Vi får ofte besøk av kunder som allerede har sett for seg hvor de de ønsker hagestuen eller vinterhagen sin. Men det er ikke alltid løsningen til kunden kan løses teknisk. Med vår lange erfaring og tekniske innsikt hjelper vi til med å få plassert og designet en løsning som fungerer. Vi gir også råd om ulike løsninger underveis, slik at ingenting er «spikret» før du som kunde er helt fornøyd. Det er mye man skal tenke på og mange fallgruver å gå i med tanke på materialvalg, glassvalg, isolasjonsgrad og utførelse. Svarene på disse problemstillingene har vi.

Et vellykket prosjekt er det eneste vi ønsker for våre kunder. En kjent lokal pølsemaker i Fredrikstad sa en gang; «du selger bare dårlige pølser til en syklubb en gang». Med andre ord, vårt mål er kun å ha fornøyde kunder. Dette er bra for deg som kunde, men også den beste markedsføringen vi kan få. Det er ikke sjeldent at naboen ønsker samme løsning som du har fått.

Våre montører har kanskje den viktigste jobben når det kommer til kundetilfredshet. Gjør ikke de jobben skikkelig må vi regne med å enten gjøre jobben om igjen, eller få en kunde som ikke ønsker å anbefale oss videre.

Vi sitter klare i butikken og venter på nettopp deg!

Ditt lokale hagestuesenter i Fredrikstad
Ditt lokale hagestuesenter i Fredrikstad
Ditt lokale hagestuesenter i Fredrikstad

Hvorfor skal du bruke Uteplassen som leverandør av ditt utemiljø?

KVALITET, HELT ENKELT

Uteplassen har i 20 år vært en av Norges ledende leverandører av spennende kvalitetsprodukter til norske hus, hjem og hager.

Vi spesialtegner den nye hagestuen din – helt uforpliktende! 

Visste du at Uteplassen kan gi deg en 100% tilpasset hagestue til en uslåelig pris? Med markedets beste garantier og en personlig oppfølging fra en av våre konsulenter gir Uteplassen deg en skreddersydd og trygg handel. Mange av våre kunder ønsker seg gjerne noe litt utenom det vanlige. Kanskje har du sett noe under en kjøretur i vårt langstrakte land, ved et middagsbesøk hos gode venner eller hentet inspirasjon fra en reise. Dette ønsker du å ta med deg hjem å gjøre til ditt eget. Det kan vi i Uteplassen hjelpe deg med.

En til en-samtale og tegnetime med en av våre konsulenter.

Har du kommet et stykke på vei i planleggingen av hagestuen din, men føler at det «butter» litt, da kan vi også hjelpe deg.
Sender du oss en enkel skisse eller et bilde, tegner vi i 3D slik at du får se akkurat hvordan den nye hagestuen eller vinterhagen din blir levert fra oss.

Book en gratis tegnetime hos en av våre konsulenter, så er du et skritt nærmere den nye hagestuen din.

Litt av det du finner i vårt showroom!

Her finner du oss

Vår 500 kvm. store butikk/showroom på Råbekken i Fredrikstad inneholder utstillinger av det meste i vårt sortiment. Hagestuer, vinterhager, anneks, våre egenutviklede bonneks, boder, utebelysning, utetepper, solskjerming for å nevne noe.