Norgesstua – En genial hagestue!

apr 26, 2019

Norgesstua er en søknadsfri frittstående hagestue som gir en helt ny og enkel måte å tenke på.


Våre 9 forskjellige Norgesstuer er arkitekttegnet slik at både det estetiske og det praktiske aspektet er ivaretatt.
Det skal være enkelt å møblere en Norgesstue samtidig som brukervennligheten er stor. Her vil du få plass til både en lun sofakrok og et festdekket langbord med plass til mange middagsgjester.
Ved at vi kombinerer ny og moderne teknologi med solide håndverkstradisjoner kan vi gi markedets beste garantier. Alt kommer ferdig tilpasset og gjør det enkelt for deg å sette opp Norgesstuen din selv. 
Systemet er kontinuerlig utviklet og testet gjennom 25 år. Det er derfor vi sier at Norgesstua er kvalitet – helt enkelt.

Bilde av Norgesstue i bakgård
Hankø Norgesstue med saltakSom eneste leverandør i Norge har Norgesstua snøsonegaranti over hele landet. Vi har vår egen tekniske avdeling som spesialtilpasser dimensjonene på limtrekonstruksjonen ut i fra hvor i landet vi skal levere. Dette gir våre kunder trygghet og visshet om at vinterhagen vil stå imot selv de tyngste snølastene vårt langstrakte land har å by på.

Norgesstua skal være synonymt med kvalitet, og som eneste leverandør på det Norske markedet tilbyr Norgesstua 15 års garanti på de lakkerte profilene.

Les mer på www.norgesstua.no