Nyheter

NYHETER

En spennende ny interiørserie fra Uteplassen kommer snart i butikken! 

«Værste» Industriell!

Låvedører er ikke kun for låver lenger. Fra landet til byen. Disse brede skyvedørene har inntatt private hus og blitt et populært designelement i et interiør. Fra koselige soverom til rustikke hjemmekontor og perfekte romdelere er disse dørene det «heteste» i private hus om dagen.
Åpne løsninger blir mer og mer vanlig, som for eksempel stue og kjøkken i ett. Åpen løsning eller ikke, noen ganger kan det være behov for å dele rommet inn i ulike soner.
Våre «Værste» Industriell skyvedører og faste felt gir skjerming og mulighet for avstenging når rommet ikke er i bruk. I motsetning til vanlige dører, som må åpnes utover, vil skyvedører kunne spare deg verdifull gulvplass. 
Del av og lag et vinrom, bruk det som romdeler, skillevegg med skyvedør, del av soverommet og lag et walk-in closet.
Mulighetene er mange og fleksibiliteten er stor.

«Værste» Industriell gir deg naturlig lysinnfall og gjør behovet for kunstig belysning mindre. Et distinkt designmessig element til hele rommet er heller ikke feil. «Værste» Industriell gir deg også dette.

«Værste» Industriell er inspirert av de tradisjonelle smijernsvinduene man finner i gamle industribygninger. De ser like ut på avstand, men ser man nærmere på detaljene ser man den familiære Uteplassen-kvaliteten og den høye finishen vi har på våre produkter.

Selvfølgelig kan «Værste» Industriell leveres i de størrelser og farger du ønsker.

Soverom
stue-sov-kombo
Barn-Door-Black-Clear

UTEPLASSEN-MESSA 8 til 15 mars 2019!

Uteplassen-messa, årets store happening for deg som går svanger med store planer for uteplassen din i 2019!
Messa går av stabelen på Råbekken i Fredrikstad, nærmere bestemt i Stabburveien 7-9.
I år som i fjor vil vi vise frem årets nyheter innen hagestuer, vinterhager, glassrekkverk, utvendig og innvendig solskjerming og utebelysning fra in-lite. I tillegg til dette har vi også stor utstilling av vår nye NORGESSERIE i butikken. Årets messe blir større i omfang av utstillinger. Vi har gleden av å invitere til en GRATIS messe for deg som er interessert i hus og hage.
Sett av en av datoene allerede idag!
Vi nøyer oss ikke med kun en helg med messe, vi tar den helt ut og kjører helgen 8 – 10 mars, og hele den påfølgende uken, til og med fredag 15 mars!
Selvfølgelig har vi helt supre priser på produktene våre under hele messa!

Bonneks, smak på ordet.

Vi i Uteplassen.no er stolte av å kunne presentere en Norgesnyhet! Vi er såpass beskjedne at vi tør påstå at vi er alene om dette konseptet her på berget, kombinasjonen av bod og anneks. Her har vi kommet opp med et utvalg av kombinasjonsmodeller fra 15 – 18,4 kvm, for deg som nærmer deg utnyttelsesgraden på tomten din, eller som rett og slett bare ønsker deg ett enkelt bygg i hagen din. Her får du et hyggelig krypinn og lagringsplass i en og samme bygning. 

Bonnekset – løsningen du alltid har ønsket deg i hagen!
Se Sponvika utstilt i butikken!

Bonneks, en del av den nye Norgesserien!

Stavern 15 kvm
Tvedestrand 15 kvm
Skjærhalden 18,4 kvm

Hemsedal, Faratangen, Sponvika og Marker, gode representanter for Norgesserien!

Fredag 1 februar 2019 smeller det, da lanserer vi Norgesserien!
Fleksible boder, hyggelige og romslige anneks, norgesnyhetet bonneks og sameieboden. Alt dette får du på et sted her hos Uteplassen!
Bildene under viser kun noen få modeller av de vi har tilgjengelige i vår nye Norgesserie, resten finner du i nettbutikken vår på fredag.

Alle bygningene leveres med ferdige veggmoduler og gavlspisser slik at de er enkle å montere. Basismodellene inneholder det du trenger for å få et bygg av meget god kvalitet til en sympatisk pris, her snakker vi kost/nytte så det holder!
Alle bygningene kan isoleres med en komplett isolasjonspakke som vi har som tilvalg*
Som tilvalg har vi også taksystemet Plannja Trend inkludert takrenner og blekk. Dette gir deg et vedlikeholdsfritt og eksklusivt tak på bygget ditt.
Hvis du kun ønsker en taktekking med shingel eller vanlig takpapp så har vi komplette pakker for dette også til samtlige modeller*
Komplette pakker med takrenner og beslag leverer vi selvfølgelig også til alle modeller*.

Så, er du i markedet for en ny bod, et lite verksted eller et ekstra krypinn til gjester så trenger du ikke lete lenger, NORGESSERIEN har det du trenger.

*Gjelder ikke de 5 minste bodene i Norgesbodenserien.
Boden Hemsedal 10 kvm
Annekset Faratangen 15 kvm
Bonnekset Sponvika 18,4 kvm
Sameieboden Marker 18,4 kvm

Leter sameiet eller borettslaget ditt etter mer utvendig lagringsplass?
Da kan en sameiebod i Norgesserien være det dere er ute etter. Sameieboden kan vi levere i størrelser fra 10 kvm store Skiptvet med to bodplasser og opp til 25 kvm store Rømskog med hele 10 bodplasser.
Bodene kan leveres med både pulttak og saltak.

Nedenfor ser du et lite utvalg av de nye sameiebodene.

Skiptvet 10 kvm
Spydeberg 15 kvm
Rakkestad 18,4 kvm
Rømskog 25 kvm

Norgesboden er et modulbasert system hvor du kan velge plassering av vinduer og dører selv.
Dette gjør at de fleste bodene kan tilpasses helt etter ditt eget ønske.

Nedenfor ser du et lite utvalg av de nye bodene.

Gålå 5
Gålå 5 kvm
Intorp 8,6 + 3,5
Uvdal 2 8,6+3,5 kvm
Anderstorp 10
Norefjell 10 kvm
10-1
Geilo 10 kvm
Kvitfjell 18,4
Kvitfjell 18,4 kvm