Renson Pergola System

renson Pergola System

renson fredrikstad uteplassen hagestue design

Renson Camargue

En Renson pergola ( camargue ) er en frittstående eller veggmontert pergola med unike egenskaper. Taket kan åpnes og lukkes med et vanntett lamellsystem i aluminium. 

Dette styret enten med fjernkontroll eller med regn/vind sensor. Til vegger finnes screens, glassdører, faste aluminiumsvegger eller lamelldører. Her kan arkitekt eller kunde velge mellom alle typer farger og kvaliteter for å skape et unikt og optimalt uterom spesialtilpasset bygning eller hage. 

Betjening av tak og vegger gjøres med fjernkontroll, og det finnes også mulighet til å koble systemet til en smarthusløsning. En RENSON pergola Camargue er markedets aller mest eksklusive pergolasystem som øker både trivselen og  bruksverdien på uteplassen.

Making healthy spaces

den beste pergolaen på markedet fra Uteplassen.no

Brukerkomfort

Takket være de ulike og unike detaljene på våre RENSON pergolasystem kan terrassen brukes fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. Med riktig løsning utvides sesongen for uteplassen. 

Terrassetaket kan leveres med belysning, slik at sene kvelder kan nytes under et lunt og stilfullt lys. For å sette stemingen under pergolaen kan RGB lys også integreres i både stolper og tak. Alt styres enkelt fra fjernkontrollen som en av våre spesialutdannede montører programmerer ferdig ved montasje.

 Uteplassen.no er godkjent RENSON ambassadør. Vi har grunnleggende kunnskap rundt produkt og system slik at våre kunder er sikret et godt resultat de kan nyte uten å tenke på at systemet ikke fungerer.

 

Lengre Glede av uteplassen

Selv når regnet faller ned er du helt beskyttet av terrassetaket. Regnet treffer taklamellene og  forsvinner langs dreneringsprofilene i siden og ned i et dreneringsrør i de vertikale stolpene. Med en variasjon av skyvbare glassdører, lamelldører og screens skapes et helt spesiellt uteområde man ønsker å bruke.

Nytt for 2018 er at vi også integrerer terrassevarmere i de langsgående bæreprofilene. Med tilførsel av varme utvides brukstiden. For familie og venner er pergolaen det absolutte favorittrommet. 

I en RENSON pergola kan vi også integrere høyttalere slik at uteplassen kan forvandles til senteret av sammenkomsten eller festen. Vi gleder oss til å skape gode stunder for våre kunder og vi vil anmode om å ta kontakt med oss for en uformell prat og tilbud.

Renson camargoe er pergolasystemet for den kresne

SE video her

Start video

Klar for å oppgradere uteplassen?

design hagestue til uteplassen
spesialdesign hagestue renson uteplassen