intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

Renson pergolasystemer

landingside-01

Regn, for varmt eller for mye vind?

En frittstående pergola eller overbygget terrasse fikser det meste! Uteplassen.no er autorisert leverandør og installatør for RENSON® – Europas ledende produsent av high-end pergolaer. Vi skreddersyr etter dine behov og ønsker, slik at du skjermes for det været den norske sommeren byr på.

landingside-01

Egenskaper:

• Moderne design
• Fleksible takløsninger med regnsensorer
• Innebygget belysning
• Varmelementer
• Musikkanlegg
• Bevegelige sidevegger i glass, trepanel eller solbeskyttende stoff

landingside-01

Renson Camargue

En Renson pergola er en frittstående eller veggmontert pergola med unike egenskaper. Taket kan åpnes og lukkes med et vanntett lamellsystem i aluminium.

Dette styres enten med fjernkontroll eller med regn-/vind sensor. Til vegger finnes screens, glassdører, faste aluminiumsvegger eller lamelldører. Her kan arkitekt eller kunde velge mellom alle typer farger og kvaliteter for å skape et unikt og optimalt uterom spesialtilpasset bygning eller hage.

Betjening av tak og vegger gjøres med fjernkontroll, og det finnes også mulighet til å koble systemet til en smarthusløsning. En RENSON pergola Camargue er markedets aller mest eksklusive pergolasystem som øker både trivselen og bruksverdien på uteplassen.

Vil du vite mer om pergola? Kontakt oss og gi oss en beskrivelse av prosjektet ditt, så hjelper en av våre eksperter deg!

KLIKK HER og fortell oss om ditt prosjekt!

landingside-01

Brukerkomfort

Takket være de ulike og unike detaljene på våre RENSON pergolasystem kan terrassen brukes fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. Med riktig løsning utvides sesongen for uteplassen.

Terrassetaket kan leveres med belysning, slik at sene kvelder kan nytes under et lunt og stilfullt lys. For å sette stemingen under pergolaen kan RGB lys også integreres i både stolper og tak. Alt styres enkelt fra fjernkontrollen som en av våre spesialutdannede montører programmerer ferdig ved montasje.

Uteplassen.no er godkjent RENSON ambassadør. Vi har grunnleggende kunnskap rundt produkt og system slik at våre kunder er sikret et godt resultat de kan nyte uten å tenke på at systemet ikke fungerer.

landingside-01

Lengre glede av uteplassen

Selv når regnet faller ned er du helt beskyttet av terrassetaket. Regnet treffer taklamellene og forsvinner langs dreneringsprofilene i siden og ned i et dreneringsrør i de vertikale stolpene. Med en variasjon av skyvbare glassdører, lamelldører og screens skapes et helt spesiellt uteområde man ønsker å bruke.

Vi integrerer også terrassevarmere i de langsgående bæreprofilene. Med tilførsel av varme utvides brukstiden. For familie og venner er pergolaen det absolutte favorittrommet.

I en RENSON pergola kan vi også integrere høyttalere slik at uteplassen kan forvandles til senteret av sammenkomsten eller festen. Vi gleder oss til å skape gode stunder for våre kunder og vi vil anmode om å ta kontakt med oss for en uformell prat og tilbud.

video thumbnail
play button
Renson pergolaer kommer talløse kombinasjoner og har et stort utvalg av tilbehør

En verden av muligheter

Kontakt oss for mer informasjon