Solskjerming

Alle typer SOLSKJERMING

Solskjerming hagestue screens

FIX SCREEN

Våre årstider kan skape utfordringer med sol som er sterk på sommerhalvåret og lav på vinterhalvåret. Dette kan medføre ubehagelig lys inn i huset, eller blendende lys på uteplassen. En screen-duk kan også fungere som varmekontroll ved å blokkere de G-verdiene som solen skaper.

Med en nett kassett og pene profiler integreres screenen enkelt og pent på de fleste konstruksjoner og fasader.
Duken i en screen er viktig og våre produkter leveres med markedets beste screen-duk fra blant annet Serge Ferrari.
Vår leverandør har et meget godt og utprøvd system som sikrer våre kunder både et solid resultat, men også den service man kunne trenge hvis produktet ikke fungerer optimalt.

Våre screens kan leveres opptil 6 meters bredder og 5 meters høyder.
Screenen er motordrevet, og styres enten via bryter eller fjernkontroll. Vindmåler forsikrer at duken ikke ødelegges av sterk vind hvis man glemmer å rulle den opp før uværet setter inn.

Uteplassen.no tilbyr også styresystem av screens og markiser via Iphone, Ipad eller Android via vår leverandør.

fix screen fra uteplassen.no
markise terrassemarkise

TErrassemarkise

Uteplassen kan bli både våt og vindfull i alle sesonger, og en markise vil være med på å skape et lunt og tørt uteområde for kos og hygge til familien.

Våre markiseløsninger er laget for å vare. Vi har et stort spekter av farger på både markiseduken, profiler og kassett. Med en beskyttende kassettløsning bevares duken, og skitt/smuss hindres å komme inn til rullemekanismen.

Terrassemarkisen styres med enten motor eller manuell sveiv. Med vindsensor trenger man ikke være engstelig for at markisen ødelegges ved kraftig vind. Mulighet for å integrere og sammenkoble screens og andre produkter gjør at man kan få en komplett løsning som styres fra en og samme enhet.

De fleste av våre systemer kan kobles til både smartphone eller ipad for enkel kontroll.

En av våre dyktige medarbeidere står parat til å veilede deg frem til rett produkt for din uteplass.

Lengre Glede av uteplassen

Skap et lunt uteområde eller skjerm for sol og innsyn med en terrassemarkise eller zipscreens. Solskjerming kan også være en beskyttelse mot regn og vind. Mange sliter med vind og regn på balkongen eller terrassen, og det kan hende det ikke passer inn eller lønner seg å bygge en komplett hagestue.

For å gi våre kunder trygghet har vi valgt en norsk leverandør av solskjermingsprodukter. Med meget gode produkter og kompetanse sikrer dette våre kunder et godt resultat.
Våre egne montører har god kompetanse på både tekniske løsninger og hvilke produkter som passer til de ulike bruksområdene kunden har.

Solskjermingsproduktene kompletterer våre hagestuer og vinterhager. Ofte kan en markise på utsiden av hagestuen øke både bruksareal og brukstid betraktelig. Solskjerming er også en fin måte å kontrollere varme og innsyn.

For å bevise vår seriøsitet har vi produktene utstilt ved vårt 500 m2 store showroom, og stoff og profil-prøver er tilgjengelig for hjemlån. Det er ofte enklere å se farger sammenlignet med hva man faktisk har hjemme.

solskjerming markise uteplassen

Markedets råeste priser

terrassemarkise solskjerming markise