Zipscreens

Zip screen

Et moderne solskjermingsprodukt, NÅ MED 30% RABATT!

Solvendte vinduer? Utvendige screens er ideelle for deg som vil stenge sollys og varme ute. Samtidig beholder du mye av utsynet uten at naboene ser inn.

Screengardiner er en moderne og stilren form for utvendig solskjerming. De passer spesielt godt til moderne bygninger eller for deg som ikke vil at persiennene skal ta for mye oppmerksomhet. Utvendige screens er utvendige rullegardiner med en kassett som enkelt kan tilpasses vinduets innramming.
Screenduken er jevnt perforert. Det sørger for godt utsyn – samtidig som du skjermes mot sollys og varme. Husk at en mørk duk alltid gir best utsyn og skjermer mest mot varmen.

Utvendige screens deles inn i «vanlige screens» og «zip screens». Utseendemessig ser de nokså like ut, men forskjellen ligger i hvordan duken er festet til sideskinnene.

Zip screens har en påsveiset glidelås på hver side som låser duken til sideskinnene. Dette begrenser muligheten for at vinden kan ta tak i duken som et seil. Zip screens er derfor robuste produkter som tåler mye vind. De passer til norske forhold og trenger minimalt med vedlikehold.

Systemet kan også fungere som myggnett.
Praktisk styring: Den innebygde motoren startes med fjernkontroll eller bryter på veggen.
Stort utvalg av tekstiler med ulike tekniske egenskaper og farger. Passer perfekt til energisparende hus og passivhus.

screens solkjerming utvendig uteplassen Fredrikstad uteplass hagestue
  • Stilrene profiler
  • Glidelåssystem i styreskinner
  • Fritt fargevalg på kassett og styreskinner
  • Duker med inntil 92% varmehindring
  • Leveres med motorisering
  • Enkelt å vedlikeholde

Vi har utstilling klar til å vise deg, så kom innom butikken i Stabburveien 7-9. Her kan du ta og føle på produktene, styring med fjernkontrollen og se et utall stoff- og fargeprøver i vårt rikholdige utvalg.

Vi har garantert en type zip screen som passer nettopp ditt behov. Alt lages på spesialmål slik at du er trygg på at det passer der du skal ha det.

Du treffer oss også på telefon 69 31 84 25 eller på epost: post@uteplassen.no.

Ta kontakt i dag uansett behov!