Salg

Skap den perfekte hagestuen med vår konfigurator.

Våre designere elsker å komme med idèer og tips til hvordan du kan få mest igjen for din uteplass!

Slik gjør du

 • Skriv noen ord til oss om hva du ønsker seg
 • Legg igjen din e-post, så kontakter vi deg om 2-3 virkedager
 • Last opp noen bilder av hvordan det ser ut i dag

  Vil du at vi skal komme med forslag og idèer til din uteplass? Våre eksperter tar gjerne en prat med deg via telefon eller e-post, du velger selv.

   Hankøsund 24.9 m2

   From kr 91 760

   Nullstill

   Spesifikasjoner

   • Grunnflate: 4420 x 3376 mm
   • Ferdigkappet reisverk
   • 2 stk. skyvedører
   • 2 stk. fastglass
   • Enkeltsidige panelvegger
   • Thermolight takpakke
   • Takrennepakke

   Nedlastinger

   Hankøsund 24.9 m2

   Hankø er vår bestselgende hagestue. Denne frittstående hagestuen har 5 graders pulttak. Og med kombinasjonen skyvedører, faste glassfelt og panelvegger gir den kunden fleksibilitet til å plassere og møblere som de vil. Her kan du også speilvende veggene og skyvedørene til motsatt side om det skulle passe bedre til din tomt og bruksmønster.

   Dette er hagestuen

   Skyvedører

   Skyvedører og faste felt leveres med 1 lags herdet sikkerhetsglass i et uisolert men oppgradert profilsystem. Vårt glassystem er designet for det strenge Norske klimaet når det gjelder styrke og holdbarhet. Vi har egenutviklede profiler som produseres av Norsk Hydro og vi stiller meget høye krav til våre underleverandører på både gummi, festemateriell og glass.

   Alle felt er produsert på helt nøyaktige mål etter hvilket av alternativene våre kunder velger. Det medfølger naturligvis sylinderlås med nøkkel.

   Alle modeller kan nå leveres med herdet energiglass. Ved å kombinere denne glasskvaliteten med vårt taksystem kan du nyte hagestuen enda lenger!

   Skyvedør hagestue

   Reisverk fra Moelven

   Reisverket er et bindingsverk i limtre fra anerkjente Moelven. Våre håndverkere spesialtilpasser hver eneste bjelke, stolpe og takstol ferdig for at montasjen skal bli så enkel som mulig for deg. Dette sikrer også et meget stabilt reisverk fritt for stolpesko, vinkler og bjelkesko. Vi har til og med borret ferdig hullene der du skal sette skruen!

   Limtreet er dimensjonert etter hvor i Norge hagestuen skal leveres og kommer i renhøvlet umalt gran med vannfast limfuge. All utvendig panel kommer ferdig tilpasset i moduler. Innvendig panel og gulv/grunn er ikke med.

   Hagestue reisverk

   Takrenner med 25 års garanti

   Komplett takrennesystem er inkludert i prisen. Vi har valgt et kvalitetssystem i vedlikeholdsfri plast som er utviklet for å tåle det barske nordiske klimaet med hele 25 års garanti.

   Systemet kjennetegnes ved en enkel, sikker og hurtig montering og beholder det samme flotte utseendet år etter år. De tåler godt både luftforurensning, solens UV-stråler, streng kulde og salt i kystområder.

   Velg mellom hvit eller sort farge.

   Takrennesystem

   Slipper inn lys og varme

   Alle våre hagestuer leveres med opalfarget transparent tak og 5 ° takvinkel. Vi velger dette for at rommet skal få et lyst og innbydende preg, samtidig som det gir rikelig med lys og varme fra solen.

   Taksystemet består av 16 mm kanalplater i UV bestandig polykarbonat. Platene festes med et profilsystem utviklet i skum PVC. Disse profilene minsker muligheten for kondens og drypp ved store temperaturforskjeller.

   I topp og nedkant brukes pulverlakkerte aluminiumsprofiler for at taket skal få en fin avslutning og finish. I gavlene benyttes en spesialutviklet sideprofil i pulverlakkert aluminium som integreres sammen med vindskier og takpanelet.

   Teknisk informasjon

   Reisverk i ferdigkappet limtre inkl. forkant/bakkant og vindskibord.
   Skyvedører og glasspartier av høy kvalitet tilpasset åpningene.
   Ferdigkappet ThermoLight-taksystem 16mm tykkelse med U-verdi 1,8.
   Vegger med utvendig stående kledning inkl. toppbeslag i aluminium.
   Takrennepakke med alt tilbehør.
   Alle skruer du trenger.
   Trinnvis montasjeveiledning med tekst og bilder.

   Det nye drømmestedet

   Trekk deg tilbake med en god bok eller serie om resten av huset er «opptatt». Dekk opp med langbord eller slipp til barn og ungdom med venner på besøk.

   Mulighetene er mange med en søknadsfri frittstående hagestue – tenk så deilig!

   Kvalitet og design som varer

   Velg en hagestue som bidrar til å løfte uteplassen, og som er bygget i Norge – for norske forhold. Med materialer av høy kvalitet, arkitekttegnet design og våre garantier i ryggen er du sikret mange år med glede og hygge på uteplassen.

   Skyvedør

   Alternativer