Skyvedør

Høy kvalitet som varer

Alle våre dører og faste vindusfelt passer perfekt til selvbyggeren. Svenskproduserte produkter med 10 års garanti på lakkerte flater.

Målene som er oppgitt i produktene er lysåpningsmål, og det er dermed lett å tilpasse åpningen til våre glasspartier. For å forsikre  at våre kunder får et godt og langvarig produkt benytter vi unike, egenutviklede profiler produsert av Norsk Hydro.

Beskyttelse mot været

Innglassing av hagestuen eller terrassen gir beskyttelse mot regn, vind og snø, slik at du kan nyte uteplassen din uavhengig av værforholdene. Ditt nye rom i hagen sørger også for at møbler, puter og tilbehør holdes tørt og rent året rundt.

Utvidet bruksområde

Ved å glasse inn uteplassen får du et ekstra rom i  huset ditt. Du kan bruke det som et ekstra oppholdsrom, et kontor, en lesekrok eller til og med en spiseplass.  Glassdørene bidrar til å opprettholde en behagelig temperatur. Og du kan bruke rommet året rundt.

Mindre støy

Skyvedører i glass bidrar til å redusere støy fra trafikk eller naboer, slik at du kan nyte fred og ro inne i det innglassede rommet. Et innglasset uterom passer også perfekt som et ekstra lekerom for barna eller som hjemmekontor da det er en separat del av huset.

Mindre vedlikehold

Innglassede hagestuer og terrasser krever vanligvis mindre vedlikehold sammenlignet med åpne uterom. Du trenger ikke å bekymre deg for rengjøring av løv eller smuss. Hagemøblene og putene er også beskyttet og vil ha en mye bedre holdbarhet.

Du har akkurat lagt dette produktet i handlekurven: