Lys i hagen
Lys i hagen

Lys gir høy verdi

En hage blir både imponerende og stemningsfull når den blir belyst på riktig måte. Med smart plassering av lyskilder, kan man fremheve de mest unike elementene i hagen på en estetisk fin måte.

Laget for å vare

Lightpro utelyssystem består av produkter med meget høy kvalitet, laget i slitesterke materialer som tåler norsk klima. Lightpro er også det foretrukne systemet for profesjonelle stenleggere og anleggsgartnere.

Lys på terrassen
Lys på terrassen
Hagelys
Hagelys

Lett å komme i gang

Produktene er meget trygge og enkle i bruk. Alle har lov til å innstallere lysene selv, men vi kan også hjelpe deg med montering dersom du ønsker.

Skaper atmosfære

Med hagelys kan man skape en hyggelig og behagelig atmosfære i hagen. Riktig hagebelysning gir inspirasjon til å tvikle hagen og kan få hagen til å bli en oase av ro og velvære.

Utnytt hagen om kvelden

Med hagelys kan man utnytte hagen også etter at solen har gått ned. Man kan ha middager eller sosiale sammenkomster ute uten å bekymre seg for mangel på lys.

Estetikk

Med riktig belysning kan man fremheve plantenes skjønnhet og design. Lys kan settes opp mot trær, busker og blomsterbed og skape magisk stemning.

Verdiøkning av eiendom

En godt opplyst hage kan øke verdien på eiendommen. Man kan lage et velkomment og imponerende førsteinntrykk av huset ved å belyse hagen. En estetisk tiltalende hage kan også gjøre huset lettere å selge.

Komplette pakker

Nedenfor har vi satt sammen helt komplette pakker som gjør det lett å velge. Du kan starte med en pakke, og legge til flere lamper senere ved behov.

Velg kategori nedenfor

Du har akkurat lagt dette produktet i handlekurven: