Hvorfor hagestue?

Treningsrom

Lag drømmetreningen hjemme! Ved bra vær åpner du opp skyvedørene og nyter lufta. Ved regn lukker du igjen og nyter utsikten.

Tid med venner

Når huset er opptatt er hagestuen det perfekte stedet å rømme til. Se på en film, en serie eller en fotballkamp uforstyrret.

Veksthus / drivhus

Hagestuen passer perfekt som veksthus til urter, frukt, bær eller grønnsaker.

Ekstra soveplass

Bruk hagestuen som ekstra gjesterom gjennom hele året. Gjestene elsker å få sin egen plass, og du beholder privatlivet.

Ro og fred

I dagens samfunn er stillhet noe av det viktigste vi har. Lukk igjen skyvedørene og kjenn roen senker seg. Les en bok, ta en telefon eller kanskje ta en liten blund?

Lekselesing

Hagestuen passer perfekt for å gi ungene ro til å fokusere på lekser eller annet skolearbeid. Bringer du ut en bolle med frukt blir alle glade!

Skrivestue

En hagestue passer utmerket for deg som skriver mye, eller som kanskje går med en forfatterspire i magen.

Oppbevaring

Trenger noe litt ekstra plass en periode? Bruk hagestuen! Mange oppbevarer også møbler, puter og lignende.

Verksted og håndarbeid

Lyse og luftige omgivelser er et pluss når man jobber med håndarbeid. Sett deg ut i hagestuen, og jobb uforstyrret med det kreative.

Hjemmekontor

Jobb uforstyrret hjemme selv om du ikke er alene. Hagestuen passer utmerket som hjemmekontor hele året. Du får enkelt plass til fks. to pulter og ett møtebord.

Spisestue

Lag spiseplass til 6, 8 eller 10 personer, og samle familien til kos og hygge i hagestuen. Med sammenleggbare møbler beholder du også fleksibiliteten.

Selskaper og bursdager

Hagestuen har plassen du trenger når du skal invitere til fest. Barna elsker hagebursdag, og voksne setter pris på kosen utover kvelden.

Musikkrom

Hagestuen passer utmerket som øvingsrom for deg som synger eller spiller et instrument. Øv i fred uten å bli forstyrret, eller uten å forstyrre noen andre. Intimkonsert i hagestua?

Lengre hagesesong

Med en hagestue strekker du hagesesongen både på våren og på høsten. Kom i gang med plantingen allerede i mars!

Glamping

Glamour camping eller glamping har blitt en greie, og hagestuen passer perfekt. Flytt ut en madrass eller to, og nyt en spennende kveld under stjernene!