Renson – Bli inspirert

Verdensledende design

Moderne, lett arkitektur som gir en luftig følelse og fjerner grensene mellom innsiden og utsiden. Alle løsninger fra Renson er skreddersydde, og perfekt tilpasset ditt eksisterende utemiljø.

Vi produserer våre høykvalitetsprodukter selv i våre toppmoderne produksjonsanlegg. Vi tester produktene våre under de mest ekstreme forhold til vi har kommet frem til et feilfritt sluttresultat. Slik kan vi garantere kundene våre høyest kvalitet.

Minimalistisk

Våre produkter er svært innovative både i utseende og produktdesign. Sømløs integrering av valgfrie elementer, skjulte fester, holdbare materialer og smarte løsninger sikrer et perfekt ferdig produkt som kan integreres i alle typer hjem.

Vedlikeholdsvennlig

Våre produkter må beholde kvalitetene sine i mange år, dag ut og dag inn under alle værforhold og kunne brukes raskt. Derfor er de også laget av de mest kvalitative og holdbare materialer, slik at du kan nyte dem i årevis med kun et minimum av vedlikehold.

Spesial er standard

Rensons modulære produktdesign og utallige integrerbare valgmuligheter gjør at vi kan tilby deg en perfekt skreddersydd løsning. Tilpasningsbare skjermer, et bredt utvalg av farger, skyvepaneler i forskjellige design, glassvegger, oppvarming, musikk, … dette er bare noen få av de forskjellige alternativene som fører til en unik personlig løsning.

Det starter med et visningsmøte

Velg mellom visningsmøte i showroomet eller nettmøte online. Visningsmøte er gratis.