Salg! 20%

MÅLØY 13,6M²

Fra 77.120,- | Frittstående

Måløy er en hagestue gir deg et nytt rom i hagen eller på uteplassen. Størrelsen er ypperlig til å trekke seg tilbake med en god bok om resten av huset er «opptatt», eller som hobbyrom/hjemmekontor. Om husstanden har barn eller ungdom i huset kan denne også bli et perfekt avlastingsrom hvor barn og ungdom kan ha venner på besøk eller ha full fokus på lekser.

Med skyvedører på 2 sider får man rikelig med lys og en følelse av at rommet er større enn det det er. Panelveggene hindrer uønsket innsyn og gjør det enkelt å innrede.

Salg! 20%

HANKØ 14,9M²

Fra 91.760,- | Frittstående

Hankø er vår bestselgende hagestue. Denne frittstående hagestuen har 5 graders pulttak. Og med kombinasjonen skyvedører, faste glassfelt og panelvegger gir den kunden fleksibilitet til å plassere og møblere som de vil.

Her kan du også speilvende veggene og skyvedørene til motsatt side om det skulle passe bedre til din tomt og bruksmønster.

Salg! 20%

RISØR 14,9M²

Fra 110.649,- | Frittstående

Med Risør ønsket vi å ha vidt utsyn til flere sider samtidig. Skyvedører på 3 sider gjør Risør til en Norgesstue med mange valgmuligheter. Veggene er satt slik at det skal være enkelt og praktisk å møblere.

Her kan du også speilvende skyvedøren til motsatt side om det skulle passe bedre til din tomt og bruksmønster.

Salg! 20%

SOMMARØY 20,3M²

Fra 111.440,- | Frittstående

Sommarøy er ideell for deg som ønsker å invitere hele familen og venner til storfest! Med over 20 m2 til rådighet vil du enkelt kunne underholde 10-12 personer rundt et langbord og fortsatt ha plass til å bevege seg rundt, eller kombinere både et spiseområde og et loungehjørne.

I front har man skyvedører kombinert med et fast overlys som gir rikelig med lys og stor romfølelse, og skyvedør på gavlside gjør at man får åpnet mest mulig.
De faste panelveggene gjør det enkelt å innrede akkurat som man vil.

ORANGERI 15M²

kr 181 590 | Frittstående

Orangeri er en unik hybrid mellom et drivhus og en hagestue. Rommet er utstyrt med våre sommer glass system delt inn i småruter kombinert med 16mm Thermolite. Reisverket består av en solid og stabil ubehandlet limtrekonstruksjon fra Moelven som leveres ferdig tilpasset og klar til montering. Ingen saging eller boring.

Vi tilbyr også hagestuer for fast montering på husvegg eller garasjevegg.

Prøv vårt kraftige verktøy og tegn din egen hagestue.