Veggmonterte hagestuer

HYGGE pulttak

Fra 77.554,- | Veggmontert

Hygge pulttak Sommer er en tidløs og moderne veggmontert hagestue med pulttak og rette hjørner. Om du ønsker en snikstart på sommeren og samtidig forlenge sesongen til langt utpå høsten, er dette hagestuen for deg.

Oppgrader uteplassen og skap gode minner med familie og venner i en hagestue som har markedsledende kvalitet og garanti!

FEST saltak

Fra 93.891,- | Veggmontert

Fest Saltak Sommer er vår veggmontert hagestue med saltak og rette hjørner. Om du ønsker en snikstart på sommeren og samtidig forlenge sesongen til langt utpå høsten, er dette hagestuen for deg.

Oppgrader uteplassen og skap gode minner med familie og venner i en hagestue som har markedsledende kvalitet og garanti!.

EXAL Aluminium pulttak

Fra 147.826,- | Veggmontert

Exal Nordic 140 er vår uisolerte hagestue med aluminiumskonstruksjon. Selv om dette er den minste varianten vil man få rikelig med lys, da man får store glassflater og opalhvite takplater som gir en luftig og god romfølelse. Størrelsen er ypperlig til å trekke seg tilbake med en god bok på regnværsdager, eller åpne alle sider for å spise frokosten «ute».

LUN terrassetak

Fra 17.454,- | Veggmontert

Lun Terrassetak med pulttak er den enkleste formen for hagestue. Ideell som ly for regnet og skjerming mot sterkt sollys. Terrassetak egner seg også for å dekke til jacuzzien mot vær og vind. Nyt sene kvelder sammen med familie og venner med beskyttelsen du trenger for usikre norske somre.

Terrassetak i vårt unike limtresystem fra Moelven kombinert med THERMOLIGHT isolertak. Konstruert for å tåle norske værforhold.

Frittstående hagestuer

Vi tilbyr også frittstående hagestuer for montering på platting, såle eller lignende.

Tegn hagestuen selv

Prøv vårt kraftige verktøy og tegn din egen hagestue.