intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

SOLO+ UISOLERT

SOLO+ UISOLERTE FASTE VINDUER ER DET PERFEKTE VALGET FOR DEG SOM ØNSKER Å SKJERME FOR VÆR OG VIND PÅ TERRASSE OG HAGESTUE.

Med en stødig og solid aluminiumsramme er de faste glasspartiene i serien Solo+ både styrken og utseende som kreves for å lage en pen og solid glassvegg. Solo+ uisolert fastfelt er meget enkle og montere.

De faste glassfeltene kan kombineres med noen av våre skyvbare vinduer eller dører i Solo+ serien for et fleksibelt og værbestandig resultat.

Uteplassen.no har vært med på utviklingen av vår serie Solo+ uisolert system. Gjennom å produsere med samme kraftige ramme som på fastfeltene vi leverer på spesial mål, men med standardiserte glassfelt får vi et system som ikke bare er markedsledende på styrke og design, men også et av de rimeligste uisolerte glassfeltene på markedet.

Se gjennom alle våre standard størrelser og finn det som passer til ditt nye prosjekt. Og husk! har du spørsmål rundt system eller pris er det bare å ringe vårt kontor eller sende oss en hyggelig henvendelse via epost.