intersectionRatio === unknown

Lagt i kurven

PRIS TOTALT

Delsum: kr0.00

SE HANDLEKURV GÅ TIL KASSE

Kjøp nå - betal senere

Trygg handel

Levering - til hele landet

Vinteren blir det du gjør den til

Tenk deg å forlenge utesesongen og være ute på terrassen selv om været ikke er så bra. Tenk en kveld når det er kaldt og rått ute, da er det godt og varmt i hagestuen!
Plutselig er det i hagestuen familie og venner er når de er på besøk, eller når tenåringens venner stikker innom – selv på vinteren!

De fleste har det for seg at hagestuen skal brukes om sommeren, men hvorfor det, da skal vi jo være ute!
Det er jo nå på høsten og vinteren at hagestuen skal brukes mer aktivt. Det er jo nå vi skal viske ut grensene mellom inne- og uteområdet som gir oss godfølelsen som vi setter sånn pris på.
Hagestuen gir deg og familien din et felles samlingspunkt nær naturen, samtidig som dere er beskyttet mot vær og vind. Det gir deg en livsstil du ikke har lyst til å være foruten.

Men, så er det jo dere som er mer opptatt av lagringsplass, enn "utekos" om vinteren. Dere kan jo også bruke hagestuen – til nettopp lagring.
Det er jo god plass i en hagestue til utemøblene, Weber'n, sykkelen til guttungen og jentungen, her er det bare du selv som begrenser bruken.
Behagelig å slippe og klemme alle putene til utemøblene gjennom luka til loftet, eller ned i en putekasse som du allikevel må trekke presenning rundt fordi den ikke er tett.
Alle de store blomsterpottene som ikke er frostsikre gjør seg også godt i hagestuen, stablet i høyden.

Uansett hva du velger å bruke hagestuen din til i vinterhalvåret, så har du helt sikkert bruk for en.

Et par andre gode argumenter for å kjøpe hagestue nå på høsten:
Prisen, det er alltid billigere å handle om høsten.
Du har faktisk hagestuen din ferdig bygget til våren og kan ta den i bruk før naboen i det hele tatt har fått levert sin.