Gjør det selv

Her finner du nyttige tips om hvordan våre produkter fungerer og monteres.

De fleste av våre hagestuer og glassløsninger er beregnet for egenmontasje. Selv om konstruksjonene kan se kompliserte ut har vi prefabrikert både bindingsverk og glassfelt slik at man kun trenger det enkleste av verktøy. Det er meningen at man her sparer inn den dyre kostnaden ved å leie inn håndverker.

Som kunde av Uteplassen.no skal du med sikkerhet vite hva du kjøper og det er da viktig for oss å vise våre kunder både funksjon og tekniske detaljer. Gjennom våre videoer kan man få et innblikkk i de forskjellige hagestuesystemene og lære hvordan man monterer de systemene som er beregnet på egenmontasje.

En av våre medarbeidere er alltid tilgjengelig per telefon eller mail hvis det er spørsmål denne siden ikke gir tilstrekkelig informasjon rundt.

Se hvordan man monterer en komplett hagestue i aluminium:

Alle våre hagestuer i aluminium er 100% vedlikeholdsfrie. Ovenfor ser man en hagestue i aluminium. Den blir levert på spesialmål og spesialfarger helt etter kundens eget ønske. Frontprofil har integrert takrenne og nedløpet er skjult i en av stolpene slik at hagestuen får et rent og stilfullt uttrykk.

Dog er hagestuene i aluminium mer komplisert å montere og vi anbefaler at dette gjøres av en av våre spesialutdannede montører.

Hvordan montere vårt uisolerte Solo+ skyvedørssytem:

Solo+ er vår mestselgende serie med uisolerte glassfelt. Både skyvedører, skyvevinduer og faste glassfelt er designet for å enkelt kombineres for et perfekt resultat hver gang.

Enten det er et av våre standardprodukter eller glassfeltene er laget på spesialmål passer de perfekt inn i åpningen, gitt at den er på det målet feltene er bestilt på. Solo+ systemet er også veldig tilgivelig, noe som passer bra for en “hobbysnekker”. Det eneste man skal huske på er å alltid bestille glasspartiene etter det minste målet på bredde og høyde.

Last ned bruksanvisning her.