Gjør det selv

Her finner du nyttige tips om hvordan våre skyvedør systemer og hagestuer fungerer og monteres.

De fleste av våre hagestuer og glass løsninger er beregnet for egenmontasje. Selv om konstruksjonene kan se kompliserte ut har vi prefabrikert både bindingsverk og glassfelt slik at man kun trenger det enkleste av verktøy. Med en “gjør det selv” løsning fra Uteplassen.no sparer man her inn den dyre kostnaden med å leie inn håndverker.

Som kunde av Uteplassen.no skal du med sikkerhet vite hva du kjøper, og det er da viktig for oss å vise våre kunder både funksjon og tekniske detaljer. Gjennom våre videoer kan man få et innblikk i de forskjellige hagestue systemene og lære hvordan man monterer de systemene som er beregnet på egenmontasje. Våre videoer finner du her.

En av våre medarbeidere er alltid tilgjengelig per telefon eller mail hvis det er spørsmål denne siden ikke gir tilstrekkelig informasjon rundt.

Hvordan montere vårt uisolerte Sommer/sommer++ skyvedørssytem:

Sommer/sommer+ er våre mestselgende serier med uisolerte glassfelt. Både skyvedører, skyvevinduer, og faste glassfelt er designet for å enkelt kombineres for et perfekt resultat hver gang.

Enten det er et av våre standard produkter eller glassfeltene er laget på spesialmål passer de perfekt inn i åpningen gitt at den er på det målet feltene er bestillt på. Sommer/sommer+ systemene er også veldig tilgivelig, noe som passer bra for en “hobbysnekker”. Det eneste man skal huske på er å alltid bestille glasspartiene etter det minste målet på bredde og høyde.

Sommer/sommer+ Montasjeanvisning

 

 

 

Se hvordan man monterer en komplett hagestue i aluminium:

Alle våre hagestuer i aluminium er 100% vedlikeholdsfrie. Ovenfor ser man en hagestue i aluminium. Den blir levert på spesialmål og spesialfarger helt etter kundens eget ønske. Front profil har integrert takrenne og nedløpet er skjult i en av stolpene slik at hagestuen får et rent og stilfullt uttrykk.

Dog er hagestuene i aluminium mer komplisert å montere og vi anbefaler at dette gjøres av en av våre spesialutdannede montører.